Substancje dodatkowe w żywności – ocena prawidłowości użycia

Mikroprogram

!!! Wkrótce rozpocznie się rekrutacja !!!

Rekrutacja na mikroprogram Substancje dodatkowe w żywności – ocena prawidłowości użycia na Wydziale Medycyny Weterynaryjnej SGGW.

Rusza nabór do nowego mikroprogramu na SGGW: „Substancje dodatkowe w żywności”. Program obejmuje warsztaty i wykłady online.

  • Szczegółowe zasady rekrutacji

     

    • Rekrutacja prowadzona jest elektronicznie poprzez system IRK – Internetowa Rejestracja Kandydatów

    • Kryterium przyjęcia jest kolejność zgłoszeń.

    • W przypadku dużej liczby zgłoszeń pierwszeństwo mają osoby zatrudnione w administracji publicznej oraz organach kontrolnych.

    • Decyzję o zakwalifikowaniu podejmuje koordynator mikroprogramu.

    • Od decyzji przysługuje odwołanie do Dziekana Wydziału Medycyny Weterynaryjnej w terminie 7 dni od ogłoszenia decyzji.

    • Decyzja Dziekana jest ostateczna.

    • 📥 Zasady rekrutacji (PDF)
  • Harmonogram rekrutacji

    DataWydarzenie
     Otwarcie rejestracji w systemie IRK
     Zamknięcie przyjmowania zgłoszeń
     Informacja o zakwalifikowaniu lub odrzuceniu zgłoszenia
     Wniesienie opłaty za udział w mikroprogramie
     Rozpoczęcie zajęć
      
  • Dane wymagane podczas rekrutacji w systemie IRK

    Podczas rejestracji kandydaci zobowiązani są do podania następujących danych:

    • Imię i nazwisko

    • Data i miejsce urodzenia

    • Numer PESEL

    • Numer telefonu kontaktowego

    • Branża lub sektor działalności

    • Miejsce pracy i stanowisko

  • Ochrona danych osobowych (RODO)

    Dane uczestników są przetwarzane zgodnie z przepisami Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO). Szczegółowe informacje o przetwarzaniu danych osobowych.

  • Warunki ukończenia mikroprogramu

    Ukończenie mikroprogramu wymaga:

    • Przystąpienia do egzaminu teoretycznego i wykonania zadań praktycznych.

    • Zdobycia minimum 50% punktów w każdej części (teoretycznej oraz praktycznej).

    • Uzyskania łącznie co najmniej 70% punktów z obu części.

  • Opłaty za uczestnictwo - faktury

    Koszt udziału w mikroprogramie „Substancje dodatkowe w żywności – ocena prawidłowości użycia” wynosi:

    2500 zł (dwa tysiące pięćset)

    Sposób uiszczenia opłaty:

    • Termin wpłaty: zostanie podany wkrótce.
    • Dane do przelewu:
      Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
      ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
      REGON: 000001784, NIP: 525-000-74-25

      Numer konta bankowego:
      71 1240 6003 1111 0000 4943 8060

    • Tytuł przelewu:
      Nazwisko, Imię, Mikro_SDZ
      (np. Kowalska Anna Mikro_SDZ)
      UWAGA: PROSZĘ PAMIĘTAĆ O DOPISKU Mikro_SDZ – BEZ NIEGO WPŁATA MOŻE NIE ZOSTAĆ ZIDENTYFIKOWANA!

    Ważne informacje:

    • Za datę wpłaty uznaje się dzień zaksięgowania środków na rachunku Uczelni.
    • Prosimy o przesłanie potwierdzenia wpłaty na adres poczty elektronicznej 📧
    • Uczelnia nie ponosi odpowiedzialności za błędne zaksięgowanie wpłaty wynikające z pomyłki uczestnika (np. błędny numer konta, brak tytułu przelewu).
    • W przypadku rezygnacji z udziału w mikroprogramie możliwy jest zwrot części opłaty w wysokości proporcjonalnej do liczby przeprowadzonych zajęć (na pisemny wniosek uczestnika).
    • Możliwość odroczenia lub rozłożenia płatności: W uzasadnionych przypadkach możliwe jest złożenie

    Informacja dotycząca wystawiania faktur VAT za usługi edukacyjne

    • Faktury VAT za usługi edukacyjne wystawiamy po dokonanej wpłacie.
    • Na życzenie płatnika możliwe jest wystawienie faktury pro forma.
    • Za datę otrzymania czesnego uznaje się dzień wpływu środków na rachunek bankowy Uczelni.
    • Faktura potwierdzająca opłatę może być wystawiona wyłącznie na nabywcę usługi (słuchacza szkolenia).
    • Wpłata dokonana przez pracodawcę na rzecz pracownika nie zmienia nabywcy usługi. W takiej sytuacji na fakturze jako nabywca widnieje słuchacz, a pracodawca jako płatnik.
    • W przypadku zgłoszenia żądania wystawienia faktury do końca miesiąca, w którym nastąpiła wpłata, faktura wystawiana jest nie później niż 15. dnia następnego miesiąca.

    Potrzebujesz faktury VAT lub Proformy?

    We wniosku należy podać dane nabywcy oraz płatnika. Zgłoszenia przyjmujemy poprzez formularz:


    👉 KLIKNIJ TUTAJ, ABY WYPEŁNIĆ DANE DO FAKTURY

  • Prawa i obowiązki uczestnika

    Uczestnik ma prawo do:

    • Korzystania z infrastruktury SGGW podczas zajęć.

    • Uzyskiwania informacji zwrotnych dotyczących swoich postępów.

    • Dostępu do zasobów Biblioteki Głównej SGGW.

    • Aktywnego udziału w doskonaleniu jakości kształcenia.

    Obowiązki uczestnika:

    • Przestrzeganie regulaminów i przepisów obowiązujących na SGGW.

    • Uczestnictwo w obowiązkowym szkoleniu BHP.

    • Aktywny udział w zajęciach.

    • Terminowe wnoszenie opłat.

    • Informowanie koordynatora mikroprogramu o wszelkich zmianach danych osobowych.

  • Kontakt

    • Koordynator mikroprogramu:

    dr Michał Tracz

    • Osoba ds. rekrutacji i organizacji zajęć:

    dr Michał Tracz

    📞510 084 088; 225 936 078

    📧 mikro_sdz@sggw.edu.pl

    Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego
    Instytut Medycyny Weterynaryjnej
    ul. Nowoursynowska 159, bud. 24, pok. 339,
    02-776 Warszawa