Zasada odpłatności za studia podyplomowe
Całkowity koszt uczestnictwa dla jednego słuchacza studiów podyplomowych
wynosi zł: 16 250 zł
Na koszt studiów składają się wpisowe i czesne
Wpisowe – 250
Istnieje możliwość płatności czesnego jednorazowo lub w czterech ratach:
I rata 4000 zł
II rata 4000 zł
III rata 4000 zł
IV rata 4000 zł
Dane rachunku bankowego (konta): wkrótce
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
02-787 Warszawa, ul. Nowoursynowska 166
Nr konta 71 1240 6003 1111 0000 4943 8060
Uczestnik specjalizacji jest zobowiązany dostarczyć kopię dowodu opłaty semestralnej do sekretariatu Katedry Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Publicznego najpóźniej w pierwszym dniu pierwszego zjazdu w danym semestrze (dopuszczalne jest dostarczenie kopi dowodu opłaty w formie elektronicznej na adres e-mail czn@sggw.pl).
Dowód wpłaty powinien zawierać:
•imię i nazwisko uczestnika studiów podyplomowych, za którego wnoszona jest opłata
•adres wpłacającego
•nazwa kursu – (w skrócie CZN) + nr semestru
•kod księgowy 6 edycji : Wkrótce